Skal du og din virksomheds elektronik beskyttes af lynnedslag?

Det kan have store økonomiske omkostninger, hvis et lyn slår ned og de elektroniske systemer går ud. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er med transientbeskyttelse. Som elektriker på Amager i Københavnsområdet, så kan du trygt ringe til os ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk. Vi har stor erfaring med transientbeskyttelse både til privat men også erhverv og landbrug, hvor det er lovpligtigt.

 

Hvad er transientbeskyttelse?

Kort fortalt så er transientbeskyttelse til for at beskytte elektriske systemer. Det kan ikke forhindre et lynnedslag – men den kan minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • System nedbrud
  • Drift stop
  • Efterfølgende periodiske fejl

Som din professionelle elektriker i København ved vi, at ved at installere transientbeskyttelse i installationen, kan man sikre sig mod de voldsomme kræfter, der er i indirekte lynnedslag. Der er faktisk større risiko for at blive påvirket af indirekte lyn fremfor et direkte lynnedslag. Det betyder at et lyn, der slår ned 1-2 km væk faktisk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner i både hjemmet og i virksomheden.

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Uden transientbeskyttelse vil der opstå en overspænding i installationen der beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding.

Ved at anvende transientbeskyttelse begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert og derved sikres installationerne.

 

Nye el-regler

Elimar på Amager, sørger altid for at være helt opdateret inden for el-branchen. Derfor er det også vores job at informere vores kunder og samarbejdspartnere omkring nye retningslinjer og regler. Ifølge de nye el-regler fra 2019 er der krav om, at der skal installeres transientbeskyttelse i følgende typer installationer til beskyttelse af:

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer

Lynnedslag i virksomheden? Vi laver transientbeskyttelse i hele København

Din virksomhed kan være sårbar, hvis el-installationerne ikke er beskyttet mod overspænding. Overspænding fra lynnedslag kan ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser. Elimar på Amager har stor erfaring med transientbeskyttelse i virksomheder – vi rådgiver, laver installationen og servicerer efterfølgende – du kan trygt ringe til os ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Der kan være direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr, hvilket kan give økonomiske omkostninger ved produktionsstop og datatab.

Et lynnedslag kan medføre skader på følsomt elektrisk udstyr helt op til 2 km fra nedslagsstedet.

Transientbeskyttelse Amager Virksomhed

Som elektriker på Amager har stor erfaring i at hjælpe virksomheder, produktioner, industrien og serviceområderne med transientbeskyttelse. Så er du i tvivl om din virksomhed eller serviceområde har transientbeskyttelse? Kontakt os ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk. Vi er autoriseret el-installatør og har mange års erfaring i hele Københavnsområdet.

I 2019 kom der nye el-regler på, hvori det er et krav for virksomhederne at få installeret transientbeskyttelse – derfor er det vigtig at få tjekket jeres el-tavler og el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Vi hjælper med rådgivning, installation og service.

Transientbeskyttelse hjemmet Amager

Vil du også sikre dit hjem imod lynnedslag?

Har du også frygtet når lynnedslagene kommer tættere på? Og tænkt, nu må jeg hellere slukke opvaskemaskine og hive stikkontakterne ud? Så er du ikke den eneste, men der findes faktisk en bedre løsning – Transientbeskyttelse. Vi har stor erfaring med transientbeskyttelse i private hjem og lejligheder i København og Amager – ring til os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk så tager vi en uforpligtende snak.

I dag findes der forskellige løsninger til hjemmet i forhold til transientbeskyttelse. Det kommer meget an på, hvilken type el-tavle du har. Det gammeldags HFI-relæ eller det mere moderne og tidssvarende HPFI-relæ. De fleste hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og der gør faktisk at chancen for overspænding 25 % større.

Derfor er det vigtig at få lavet et el-eftersyn af din autoriseret el-installatør, for at gå gennemgået dine el-installationer.

Der kom nemlig i 2019 en ny el-lov, hvor det netop er et krav at man får transientbeskyttelse, dog ikke i private hjem, men det er at anbefale også overfor forsikringen.

I dag er vores hjem bygget op med elektriske apparater, som vi er afhængig af fungerer – og der er ikke noget mere ubehageligt end når det tordner og man sidder og frygter for ens fjernsyn eller fryser. Samtidig er der mange intelligente løsninger som fx. alarmsystemer, lys og varme som er afhængig af at kunne køre uden nedbrud.

Er du i tvivl om jeres installationer lever op til kravene, mangler du transientbeskyttelse eller har du behov for udskiftning af eltavler? Så kontakt os ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk – vi står altid klar med rådgivning – installation – service.

Slip for nedbrud og mistet data i landbruget med transientbeskyttelse

Elektronik i landbruget er blevet stor del af den daglige drift. Desværre er hyppigheden af tordenvejr også steget markant gennem de seneste år – det skaber overspændingsskader og driftstop.

Produktionsstop og driftsforstyrrelser er en ting man ikke ønsker i sit landbrug. Det er vigtig at man kan sikre at det hele kører og der ikke kommer nedbrud i systemerne grundet lynnedslag.

Transienter (overspænding på el-nettet) kan på splitsekunder ødelægge alt elektronisk udstyr og maskiner som kan give nedbrud og forringelser med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion og data.

Det kan være nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, fodreautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Transientbeskyttelse Amager Landbrug

Det er vigtigt at tjekke op med ens forsikringsselskab – for efter de nye el-regler fra 2019, så er det et krav at man får installeret transientbeskyttelse i landbruget. Vi har mange års erfaring indenfor transientbeskyttelse i landbruget.

Kontakt os i dag ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk vi står for rådgivning, installation og service på Amager og København

Kontakt os

14 + 2 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95