Ladestander på Amager

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander. Er du elbil-ejer, giver denne side dig svaret på, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed, på Amager eller i København!

Ladestander Amager

Oplad i fred

Få en privat elbil-ladestander i dit hjem eller virksomhed på Amager og slip for ventetid og besvær. Med en personlig ladestander undgår du den irriterende jagt på offentlige ladestationer, undgår kø og sparer tid ved din bil, mens den oplades. Du får frihed til at lade op, når det passer dig, selv mens du sover.

Så kan du frit bruge den ekstra tid i din hverdag på det, der virkelig betyder noget!

Kontakt os på 📞 32 50 19 95 og fortæl os om dine behov og placeringen for montering af din ladestander. Vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning.

Charge Amps Halo
oplad elbilen derhjemme
Spar penge med ladestander

Billigste strømpriser

Spar penge ved at investere i din egen ladestander. Du har fuld kontrol over, hvornår du oplader din elbil, så du kan udnytte de laveste elpriser, f.eks. om natten. Med din egen ladestander betaler du kun for den strøm, du bruger til opladning. Ofte er det billigere end at leje en ladestander via abonnement. Gør en økonomisk fornuftig beslutning og få din egen ladestander i dag! Vi servicerer hele Amager!

App til ladestander Amager

Styr opladning via app

Med en ladestander monteret og installeret af os, får du mulighed for at integrere flere af ladestanderens funktioner med en app på din mobiltelefon. Her kan du få overblik og kontrol over elementer som “Planlagt opladning”, “Opladningsstatus”, “Regulering af LED-lysstyrke” og meget andet.

Alle vores ladestandere har desuden mulighed for at blive tilkoblet mobilapp’en Monta. Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander, uden det koster dig en krone. Du kan altså låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er koblet til din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris, som du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander. Du har altså mulighed for at leje din ladestander ud til bekendte eller andre på de tidspunkter, hvor du ikke selv bruger den til opladning. Dermed kan investeringen i at få din egen ladestander hurtigt tjene sig selv hjem.

Er du interesseret i en ladestander på Amager eller Københavnsområdet, så kontakt os i dag!

Ladestander app Amager
Zaptec

I samarbejde med AURA Energi tilbyder vi ladestandere fra Zaptec, der er et af verdens mest førende brands på markedet!

Zaptec er verdens mindste ladestander til din elbil. Og så har den en effekt på hele 22 kW! Den er 80% lettere end lignende ladestandere på markedet, og har en vægt på kun 1,3 kg. Zaptec fås i 6 attraktive farver, så der findes en lader til enhver smag.

Zaptec ladestander
Chargeamps Ladestander
Charge Amps Logo

Vi tilbyder de smarte og innovative ladestandere fra Charge Amps, som er skabt til brugere, der stiller krav til form og funktion!

Med en ladestander fra Charge Amps får du brugervenlig og smart teknologi i topklasse. For eksempel med Charge Amps Halo der er lille og kompakt, men har en effekt på 3,7-11 kW! Med en Charge Amps ladestander får du en komplet og Cloud-kompatibel løsning.

FAQ

Hvad skal du være opmærksom på, når du anskaffer dig din egen ladestander?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar her!

 

Kan man oplade elbilen med almindelig stikkontakt?

Ja, det kan du i princippet godt – men det er en meget dårlig idé! Din boligs elnet er nemlig ikke designet til at håndtere den store belastning. Få i stedet en af vores el-installatører til at trække strømmen. 

Hvor lang tid skal en elbil lade?

Ladetiden for en elbil afhænger af en række faktorer – herunder hvilken installation der er tale om, typen af elbil samt batteriets temperatur. Som tommelfingerregel kan du normalt lade til 55 km kørsel på 1 time.

Er det farligt at oplade elbil?

Nej – så længe at du ikke har trukket strømmen til din ladestander selv, men arbejdet er udført af en autoriseret el-installatør. Alle højvoltskomponenter er særskilt isoleret fra ledningsnettet.

Må du lade elbilen op til 100%, eller skader det batteriet?

Du kan sagtens lade din elbil op til 100%, men batteriet kan slides en lille smule, hvis bilen står opladet på 100% gennem længere tid. Overvej i stedet at lade din elbil op til 80%, hvis det er en mulighed. 

Kan jeg oplade elbilen forkert?

Nej – ladestanderen har et integreret battery management system, der sikrer, at elbilen hverken kan oplades for hurtigt eller forkert. Du skal derfor ikke bekymre dig om opladningen, men bare sætte stikket i!

Kan jeg oplade i tordenvejr?

Hvis du lader med almindelig ladning kaldet AC-ladning, skal du være opmærksom på lynnedslag. Ved AC-ladning kan et lynnedslag i området nemlig medføre overspænding på elnettet i husstanden.

Få os til at montere din nye ladestander

Husk at installationen af en ladestander altid skal udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig.

Vi er din lokale el-installatør, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander. Så sikrer du, at din ladestander bliver monteret rigtigt, og ikke overbelaster dit private elnet. Som autoriseret el-installatør er vi dit sikkerhedsstempel.

Autoriseret elektriker Amager

Autoriseret installation

Vi er autoriserede i korrekt installation og montering af ladestandere. Det er din garanti for, at arbejdet bliver gjort ordenligt!

Professionel Rådgivning Amager

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig gennem hele processen. Vi tager gerne ud til dit hjem/virksomhed og finder den bedste løsning til din nye ladestander sammen med dig.

Kontakt os

5 + 14 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95