Sikring og Alarm Amager

Et godt hjem er et trygt hjem. Det er et sted, hvor man selv bestemmer tempoet, og hvor man selv skal bestemme, hvem der kommer indenfor.
 
Skal du have sikret dit hjem i og omkring København? Så kontakt Elimar på Amager ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.
 
Ved at sætte fokus på sikkerheden, sikrer man, at de hjemlige rammer altid forbliver trygge rammer. At ubudne gæster holder sig langt væk og, hvis de skulle vove sig nær, får sværest mulige betingelser for at bryde ind.
 
På arbejdspladsen er det ofte nødvendigt med et højt sikringsniveau. Ikke bare for at sikre sig mod indbrud, men også for at gardere sig mod brand, vandskader og strømsvigt, der kan forårsage store skader, hvis ikke der er tænkt i en effektiv sikringsløsning.
 
Skal du have sikret din virksomhed – så kontakt Elimar på Amager på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.
Alarm og sikring Amager

Skal du have sikret dit hjem eller dit virksomhed – så står vi klar til at finde den helt rigtige sikringsløsning til dig.

alarm-amager

Adgangskontrol

Der findes flere forskellige muligheder for at øge sikkerheden med adgangskontrol. Det er løsninger, der kan tilpasses den enkelte virksomheds eller boligforenings behov.

Den elektroniske adgangskontrol er et effektivt redskab til at kontrollere, hvem der færdes i virksomheden. Det kan være alt fra den enkle dørtelefon til det fuldautomatiske anlæg med kode eller kortlæser, der sikrer, at uvedkomne ikke får adgang.

I beboelsesejendomme kan en dørtelefon med kamera give den optimale tryghed til beboerne, der på den måde altid kan se, hvem de lukker ind.

Skal du have adgangskontrol i virksomheden, så kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

 

Tyverialarm

Overalt, hvor der er værdier, eksisterer risikoen for indbrud og tyveri. Hvad enten det er i hjemmet eller i virksomheden, så vil en tyv kunne finde ting, der let kan omsættes til kontanter. Det kan være it-udstyr, fjernsyn, smykker eller andre effekter, der har en høj affektionsværdi for ejeren.

Der findes en lang række elektroniske løsninger, som kan være med til at holde ubudne gæster fra både hjem og arbejdsplads. Alarmsystemer er en af de løsninger, som mest fleksibelt kan tilpasses de forskellige behov, der måtte være i løbet af døgnet.

Alarmen virker i sig selv så afskrækkende, at mange tyve udser sig et andet mål for deres forehavende. Skulle tyven alligevel bryde ind, vil alarmen stresse tyven, så han ikke får tid til at se sig om. Alarmen kan indstilles, så den med det samme tilkalder et vagtselskab eller politiet.

Overvågning

Med tv-overvågning får virksomheden en lang række muligheder for på den ene side at højne sikkerheden og på den anden side at optimere produktionsprocesserne.

Skal du have overvågning? Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk, vi står for rådgivning, montering og service efterfølgende.

Teknologien til tv-overvågning er i en konstant og rivende udvikling, som betyder, at der hele tiden kommer nye områder, hvor overvågningen kan bruges effektivt. Fra overvågning af produktionsanlæg til registrering af, hvem der kommer og går.

Benytter man sig af tv-overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området.

sikring-amager

Brand- & Vandskade

Ildebrande og vandskader kan forårsage store ødelæggelser, der kan være dyre for virksomheder såvel som privatpersoner.

Heldigvis findes der en række installationer og redskaber, der forebygger eller mindsker de skader, der kan opstå ved en brand eller en vandskade. Det er installationer, der både kan opsættes på arbejdspladser og i private hjem.

Røgalarmer, sprinkleranlæg, alarmer, der automatisk tilkalder brandvæsenet, og sensorer, der registrerer utætheder i vandrør, er nogle af mulighederne. Men den forebyggende indsats er også vigtig. Derfor bør alle elektriske installationer, der har nogle år på bagen, gennemgås for fejl, der kan forårsage kortslutninger og brand.

Skal du sikres imod brand og vandskade, så kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Kontakt os

2 + 7 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95