Boligselskaber

Elimar A/S kan stå for installation og vedligehold af alle former for el-installationer i boligselskabet. Vi kører ud til hele København og Storkøbenhavn – Kontakt os i dag for at høre hvad vi kan gøre for dig og din boligforening 32 50 19 95

 

Få en servicepartner du kan stole på

Vi påtager os også gerne ansvaret for servicearbejdet på alt fra mindre ad hoc-opgaver til længevarende vedligeholdelses-, eller renoveringsopgaver. Løbende modernisering, vedligeholdelse og service af el-installationer er både en nødvendighed og en økonomisk fordel, da elinstallationer kontinuerligt bliver mere og mere komplekse og omfattende.

Ofte er uventede driftsstop forbundet med anselige udgifter, som kan optimeres eller undgås ved forebyggende vedligeholdelse af installationen.

Slip bekymringen og lad os gøre det vi er bedst til..

Vi har over 40 års erfaringer med at servicere boligselskaber, og vores referenceliste tæller efterhånden mere end 300 Ejer-, og Andelsboligforeninger. Skal din være den næste? Så kontakt os og lad os få en forpligtet snak om hvad vi kan hjælpe med 32 50 19 95.

Vores serviceafdeling har kompetente og erfarne medarbejdere, der kender kundens installationer og er opdaterede på gældende lovgivning. Således formår vi at levere veludførte driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

El-opgave Amager

Få en vagtordning

Hos Elimar A/S på Amager, har vi desuden mulighed for at skræddersy en vagtordning til vores faste kunder, så kunden altid er sikret tilgængelighed til nødvendige ressourcer i alle tidsrum. Tilkaldetiden og assistancens omfang aftales i henhold til kundens ønskede drift sikkerhed og installationens kompleksitet.

Kontakt os

9 + 12 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95