Din elektriker på Amager | Aut. El-installatør København

Den 3. juni 1946 startede Elimar Petersen op som Aut. El-installatør eller rettere ”Elektro-installatør”, på hjørnet af Sneserevej og Englandsvej på Amager.

I starten servicerede han de forskellige gartnerier og private på Vestamager via sin motorcykel. Derefter voksede firmaet med et par svende og en lærling. Butikken på Sneserevej omfattede nu, udover kontoret, også lamper og mindre el-artikler.

Sidenhen overtog hans sønner, Holger og Jørgen Elimar Petersen foretagendet, som nu også omhandlede en lampeforretning på Tårnby Torv. Efter et par år ville Holger selv starte op med salg af lamper og købte derfor Lyspunktet på Amagerbrogade 131. Jørgen fortsatte med at drive ”værkstedet”, nu på hjemmeadressen Præstefælledvej 37. Nu voksede firmaet til at beskæftige 10 mand og især Amager Travbane, Superfoss Glasuld, Baltic emballage og Orthana var de ”store” kunder, sideløbende med div. boligselskaber, Tårnby Kommune og privatkunderne. I starten af ´90-erne kom først Philips Mobile Phone og sidenhen Nokia til som kunder og virksomheden havde nu 15 mand ansat. Sideløbende overtog Jørgen kone, Annette, en isenkræmmerbutik/installationsforretning i Dragør, og Elkram blev nu også en del af foretagenet.

 

3. Generation af elektriker på Amager 

I 1998 kom ´3-generation ind i firmaet efter endt Elinstallatør-eksamen, og Jørgen og Jesper drev firmaet sammen indtil 2006, hvor Jesper Elimar Petersen satte sig alene ved roret.

Den 1. marts 2015 overtog Elimar, Rosendal El og beskæftiger nu samlet 30 mand.

 

I dag

I dag udfører vi mange forskellige former inden for el-branchen og det kan du læse meget mere om, under de forskellige menuer.

I dag med Jesper Elimar ved roret, er det vigtig at der er et godt sammenhold blandt alle medarbejderne og at kollegaerne iblandt hinanden trives. Hver medarbejder skal føle at der er frihed under ansvar og at de altid har Jesper i ryggen, hvis behovet opstår.

Denne firma-ånd smitter af, til kunderne og derfor har vi også en høj kundetilfredshed og rigtig mange tilbagevendende kunder. Det er altid hyggeligt at møde ”gamle” kunder, der også kan huske firmaets historie.

Elektriker København | Elektriker Amager
Elektriker København Døgnvagt
El-installatør København

Kontakt os

10 + 10 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95