Energioptimering København | Få et bedre indeklima og spar på energien

Hos Elimar på Amager har vi mange års erfaring med energioptimering i København. Mange mennesker plages af astma og allergi. Det er lidelser, der i stadigt stigende grad rammer både børn og voksne. En af de væsentligste årsager til, at flere og flere bliver ramt, er dårligt indeklima i boliger og på arbejdspladser.

Ved at sætte fokus på det gode indeklima ved energioptimering, kan man forebygge mange af de allergiske angreb. Med den friske luft fra ventilatorer, klimaanlæg og aircondition sørger man for, at sundheden forbedres, velvære forøges og at man får mere energi. Hos Elimar på Amager, der har vi stor erfaring med energioptimering både i hjemmet og i virksomheder i København

Både i hjemmet og på arbejdspladsen kan der opsættes installationer, der sørger for en automatisk udskiftning af luften. Det kan både være en fordel i lokaler, hvor det er svært at lufte ud, og steder, hvor man sjældent når at foretage den daglige udluftning.

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk – så hjælper vi dig med energioptimering i København.

Energioptimering København | Energioptimering Amager

Indeklima – Hjemmet

Vil man bo i et sundt indeklima, er det nødvendigt med en effektiv ventilation, der sikrer, at luften altid er frisk. Den friske luft giver mere energi til at klare hverdagens udfordringer, og den mindsker risikoen for at udvikle astma og allergi.

Hos Elimar på Amager hjælper vi hele København med energioptimering og indeklimaet i hjemmet, kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Der er mange forskellige muligheder, hvis indeklimaet skal forbedres. Fra affugteren i kælderen til udsugningen i køkkenet, fra ventilatoren på arbejdsværelset til klimaanlægget på børneværelset.

Selv i nye boliger kan det være nødvendigt at fokusere på indeklimaet, da boligerne ofte er så velisolerede, at den dårlige luft ikke kan udskiftes gennem revner, sprækker og utætheder.

Godt indeklima

Indeklima – Kontoret

Computere, printere og kopimaskiner gør, at mange kontorer er plaget af dårligt indeklima. Men indeklimaet kan også forringes af manglende udskiftningen af luften.
 
Under alle omstændigheder går det dårlige indeklima ud over arbejdet. Medarbejderne bliver lettere trætte, har vanskeligere ved at koncentrere sig og oplever en generelt dårligere trivsel. Alt sammen noget, der kan øge antallet af sygedage.
 
Vi hjælper virksomheder i hele København med at få et bedre indeklima på kontoret – kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk – så kan du få energioptimering. 
Opsætning af markiser, klimaanlæg og ventilatorer kan derfor hurtigt vise sig at være en god forretning for virksomheden. Det giver et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig bedre tilpas og derfor kan yde mere.

 

Indeklima – Butikken

En behagelig temperatur og frisk luft. Sådan skal klimaet være i enhver butik. Det er forudsætningen for, at kunderne føler sig tilpas, og medarbejderne kan holde sig friske dagen igennem.
 
Derfor vil ventilation og klimastyring være en god forretning, uanset om butikken sælger fødevarer, tøj eller brugsgenstande.
 
Skal din butik have et bedre indeklima og energioptimeres i København, så kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.
 
Med et klimaanlæg bliver luften løbende udskiftet, så der altid er frisk luft og aldrig generende dufte. De forskellige klimaanlæg kan indstilles, så de tager højde for udetemperaturen, antallet af kunder og lokalets størrelse.

 

Indeklima – Institutionen

Når mange mennesker er samlet i de samme lokaler igennem mange timer, er det nødvendigt med en effektiv ventilation og en god klimastyring.
 
Forudsætning for, at både børn og voksne føler sig veltilpas og ikke får svækket koncentrationsevnen, er et godt indeklima. Hvad enten det er i børnehaven, skolen eller gymnasiet er det derfor sund fornuft at sørge for frisk luft.
 
Hverken ventilation eller klimastyring behøver være en stor udgift for institutionen. Ofte kan selv simple løsninger reducere problemerne med dårligt indeklima.

Skal din institution have bedre indeklima i København, så kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Energioptimering København

Energioptimering

Energioptimering og energibesparelser er for alle – vi kan også hjælpe dig med energioptimering.

Hos Elimar A/S på Amager arbejder vi med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner i hele København. Vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

For mange virker energioptimeringer som en ordentlig mundfuld – men det behøver de slet ikke at være. Få et energitjek af din bolig, og bliv overrasket over, hvor meget du kan spare. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor besparelserne findes i dit hjem, landbrug, virksomhed, institution eller noget helt femte. Ved et energitjek gennemgår vi dit energiforbrug, så vi kan give dig forslag til dine forbedringer.

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk – så hjælper vi dig med energioptimering i København.

 

Løsninger der kan være med til at minimere energiudgifterne:

  • Intelligent belysning
  • LED-belysning
  • Solceller
  • Varmepumper
  • Lavenergimotorer til ventilation

 

Klimavenlig energioptimering København

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk – så hjælper vi dig med energioptimering i København.

Kontakt os

9 + 8 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95