Porttelefon – Dørtelefon

Hos Elimar har vi specialiseret os i arbejdet med porttelefonanlæg og dørtelefoni til boligforeninger og virksomheder, der ønsker adgangskontrol i Københavns området.

Vi installerer og vedligeholder alt fra det almindelige porttelefonanlæg til avancerede anlæg med kameraovervågning og kodelås.

Alle vores produkter har en lydkvalitet i topklasse og er designet, så de tåler mange års slitage.

Er der brug for særlige samtaleanlæg på arbejdspladsen, har vi et bredt udvalg, der sikrer en let og effektiv kommunikation mellem de ansatte.

Kontakt os med jeres ønsker 32 50 19 95, så finder vi en god og effektiv løsning sammen.

Comelit porttelefon

Vi har opsat Comelit porttelefoner i mere end 30 år og har været tilfredse med anlæggene. Comelit dørtelefonanlæg er rimelige i pris og meget driftsikre.

Voco/Bpt anlæg

Vi reparerer og opsætter ligeledes porttelefoner fra Voco/Bpt. Disse er ligeledes driftsikre og rimelige i pris, de kan også levere messing navneplader, så anlæg fremtræder fint afsluttet.

Videx system

Bussystemer fra serie 3000 med porttelefon type 3171 og modulopbyggede dørstationer. Anlæggene kan også leveres som video-anlæg.

Scantron Porttelefon

Der leveres busanlæg med porttelefon af typen Lux eller Stillux og frembyggede dørstationer på kun 2 cm. Vi kan derudover levere Epoke dørstationer efter mål.​

Disse anlæg bliver opsat mange steder som udskiftning af gamle anlæg, da disse bussystemer kun benytter 2 ledere.

Kontakt os

15 + 12 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95