El-installation af aut. el-installatør i København

Søger du en kvalificeret el-installatør, som er seriøs omkring el-installation i København? Så kan du trygt indstille søgningen ved Elimar på Amager i Københavnsområdet. Vi kan kontaktes på telefon ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Høj kvalitet i vores el-installation af aut. el-installatør

I over 70 år har vi serviceret kunder med installation af el i København og på Amager, hvor vi har stået for sikre og smarte el-installationer af enhver art.

Som specialist i ejendomsservice med mangeårig erfaring i København leverer vi således solide og holdbare løsninger i vores arbejde med el-installation til både privat og erhvervslivet i København. 

Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Elektriker København | Aut. El-installatør København

Løbende el-arbejde med installation hos faste kunder i København

Hos Elimar på Amager har vi faste kunder fordelt på både private og ejendomme, som vi løbende udfører el-installation for i hele København. Kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk, hvis vi skal hjælpe dig med dine el-installationer i København.

​Vi har i denne forbindelse altid fokus på den gode kvalitet og høje service, så du får den bedst mulige løsning. Uanset om det er små eller store el-installationer så klarer vi opgaven enten i hjemmet, i haven, på kontoret eller i boligforeningen. Vores ansatte ønsker at gøre en kæmpe indsats og forlader ikke dit hjem før de er færdige og rydder altid op efter sig selv.

 

Lad Elimar hjælpe dig med:

  • Nybyggeri – traditonel eller intelligent el-installationer
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparationer af el-installationer
  • Fejlfinding af el
  • El-eftersyn
  • Service og vedligeholdelse af el
El-installatør Amager | El-installatør København

Kontakt Elimar på Amager angående din el-installation

Har du brug for flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig vedrørende en el-installation, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk eller via vores kontaktformular.

Kontakt os

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95