Belysning

Belysning er ofte en overset del af indretning. Noget, der bliver gemt til sidst, når alt andet er på plads. Det bliver reduceret til et spørgsmål om, hvilket design lampen skal have, i stedet for at se på, hvilket behov der er for lyskilder.

Hos Elimar på Amager i København laver vi belysning hos både private og erhverv – kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Lyset er med til at skabe rummet. Det er afgørende for, om et rum virker trygt og rart at opholde sig i, og om det fungerer efter hensigten. Derfor bør valget af lyskilder tænkes med fra starten, når indretningen planlægges.

Ved at sætte fokus på lyset, på intelligente installationer og på udnyttelsen af moderne teknologi, har man de bedste muligheder for at skabe det optimale lys til både arbejde og afslapning.

Belysning Amager | Belysning København
El-installatør Amager | El-installatør København

Belysning – Hjemmet

Hjemmets mange forskellige funktioner kræver mange forskellige lyskilder. Alt efter, hvor i hjemmet man befinder sig, skal man tænke i lys, der skaber hygge, lys, der giver optimale arbejdsforhold, eller lys det ikke blænder, uanset om man er barn eller voksen.

Skal vi komme ud og kigge på dine muligheder med belysning i hjemmet? Vores elektrikere kører fra Amager til hele København – kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Hver lampe og hvert vindue, hvor dagslyset strømmer ind, skaber sine egne lysrum. Det er rum, der har afgørende betydning for, hvordan vi oplever stemningen i et værelse. Om det føles rart og imødekommende eller dunkelt og afvisende.

Valg af lys er derfor mere end blot et valg af lamper med et pænt design og et stiludtryk, der passer til det øvrige møblement. Det er et valg af lyskilder, der er med til skabe oplevelsen af vores hjem.

Belysning – Haven

Belysning i haven kan gøre dagen længere. Det kan forlænge muligheden for at opholde sig ude, selv om mørket falder på.

Skal du have belysning i haven eller kolonihaven, så kontakt Elimar på Amager i København på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Lyskilderne kan skabe et behageligt lys på terrassen, ved havebænken eller langs havens stier. Til de formål er der masser af muligheder både når det gælder lyskildens funktion, lampens design og hvordan lyset aktiveres.

Med intelligente installationer kan lyset tændes automatisk ved bevægelse, når det bliver mørkt eller på bestemte tidspunkter. På den måde kan man indrette belysningen, så den både skaber sikkerhed, hjælper med orientering og etablerer den ønskede stemning.

Belysning i haven Amager
Belysning kontor - Erhverv København

Belysning – Kontoret

Det kræver planlægning at skabe en god belysning på kontoret. Der skal tages højde for sollysets indfald, refleksioner fra det kunstige lys og medarbejdernes forskellige ønsker til en optimal arbejdssituation.

Skal du have ny belysning, måske udskiftning af LED belysning. Så kontakt Elimar på Amager, København på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

En øget opmærksomhed på lysforholdene vil ofte være en god forretning, da det skaber bedre arbejdsforhold, gladere medarbejdere og dermed forudsætningen for en mere effektiv arbejdsindsats.

Ved at opsætte intelligente installationer til styring af lyset kan man gøre el-regningen mindre. Det kan eksempelvis være følere, der slukker lyset, når lokalet er tomt eller lysstofrør, der regulerer lyset efter sollysets styrke.

Belysning – Butikken

Lyset skal præsentere og sælge varerne. Det skal lede kunderne rundt i butikken og skabe en stemning, der giver kunderne lyst til at komme igen.

Belysningen er med andre ord afgørende for, hvordan kunderne opfatter butikken, og om de inspireres til at gøre et køb.

Hvordan lyset skal arrangeres, hvor kraftigt det skal være og hvilke lyskilder, der skal bruges, afhænger i høj grad af, hvilke produkter forretningen fører. Samtidig er det vigtigt at tænke på, at nogle lyskilder udvikler meget varme og derfor ikke egner sig til at lyse op i en butik.

Belysning i butik
Belysning institution København

Belysning – Institutionen

Lys opleves forskelligt, alt efter om man er høj eller lav. Det er væsentligt at tage med i betragtning, når der skal opsættes lys i børnehaver, på skoler og i fritidshjem.

Skal din institution have ny belysning i København, så kommer vi fra Elimar på Amager – kontakt os på ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Samtidig er det vigtigt at tage højde for, at lyskilderne ikke udvikler store mængder varme i lokaler, hvor der er mange mennesker, og dermed i forvejen er varmt.

Mange steder vil lyset med fordel kunne styres af intelligente installationer, der eksempelvis sørger for at tænde og slukke lyset på bestemte tidspunkter. Det kan også være belysning, der reguleres af sollysets styrke eller aktiveres ved bevægelse.

Kontakt os

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95