Døgnvagt – Elimar A/S – Din lokale elektriker på Amager og i København 

 

Har du brug for en elektriker uden for normal arbejdstid? Så kontakt Elimar A/S – vi har døgnservice hele året rundt.

Du kan kontakte os på telefon ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk,  så sender vi en elektriker eller el-installatør ud fra Amager til hele København.

Vores dygtige elektrikere er klar ved telefonen, når som helst du kontakter os. Vi udfører alle el-opgaver, både for erhverv, offentlige bygninger og private. Vi kører ud på Amager og rundt i København.

Elimar A/S har gennem mange år opbygget stor erfaring med alle former for installationer til hos både private og erhverv. Vi udfører en bred vifte af el-opgaver og vedligehold el-tekniske installation hos mange forskellige virksomheder og offentlige institutioner på Amager og i København.

Elektriker Amager | Elektriker København
El-installatør København

Elektriker i København med døgnvagt –  24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, og har brug for en elektriker på Amager eller København, kan du altid ringe til vores vagt-telefon ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig, så vores elektrikere kan rykke ud i København og på Amager.

Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende. Vores elektriker med døgnvagt kører fra Amager til hele København.

Står du med et akut el-teknisk problem, så tøv ikke med at ringe til os, vi sidder klar 24/7 til at hjælpe dig. 

 

Er strømmen gået..?

Der er forskellige ting, du selv kan gøre, hvis du har el-problemer.

  • Tjek dine sikringer – du kan prøve at skifte dem, selv om de ikke er sprunget.
  • Er HPFI-relæ (skifter navn til RCD) slået til? Hvis du ikke kan slå dit HPFI-relæ til, skal du fjerne alle ledninger fra stikkontakter inden- og udendørs.
  • Hold fryser og køleskab lukket – så kan dine madvarer sagtens holde sig kolde i flere timer, selv om strømmen er gået.

Er der strømsvigt hos naboer og fx gadebelysning? Så er det sandsynligvis ikke hos dig, at problemet ligger. Vent evt. en halv times tid, før du ringer til Elimar A/S døgnvagt på ☎ 32 50 19 95

Elimar A/S døgnvagt er klar til alle el-opgaver og i døgnservice-bilen er der materialer til enhver tænkelig el-opgave. Når du ringer til døgnservice, skal du bare fortælle os om dit problem, så sørger vi for at løse din el-opgave.

Transientbeskyttelse Amager Virksomhed
el-montering amager

Du kan ringe til os 24/7

Elimar A/S døgnvagt hjælper dig med de fleste akutte el-problemer, så du slipper for bekymringer. Er problemet større, er du velkommen til at kontakte os i normal åbningstid, så vi kan hjælpe dig med mere gennemgribende el-opgaver til almindelig timepris.

For eksempel kan du have behov for at udskifte forældede strømkabler og ledninger ud med nye eller måske har du andre fejl i el-installationer i dit hus. Lad Elimar A/S hjælpe dig med dine el-opgaver, så du kommer problemerne i forkøbet.

Kontakt os

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95