Strøm til faglige organisationer

Via punktlighed og konkurrencedygtige priser har Elimar oparbejdet en funktion som huselektriker for Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Via punktlighed og konkurrencedygtige priser har Elimar oparbejdet en funktion som huselektriker for Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) organiserer flere forskellige faglige organisationer, der repræsenterer mere end 1,3 millioner lønmodtagere i Danmark. Som huselektriker løser Elimar en bred portefølje af forskellige opgaver for FH – lige fra udskiftning af stikkontakter til store renoveringsopgaver. En position Elimar er kommet i via troværdighed og kvalitet samt ikke mindst konkurrencedygtige priser. »Det er en kunde, som vi har haft igennem mange år, og hvor opgaveporteføljen er vækstet løbende igennem årene. Det er et professionelt samarbejde, som vi har oparbejdet via punktlighed, faglig stolthed og fokus på konkurrencedygtige priser,« siger Jesper Elimar Petersen.

 

Elimar begyndte for snart 10 år siden som fast samarbejdspartner for LO. LO blev serviceret igennem flere år, så da FH skulle flytte ind i lokalerne på Islands Brygge, var det naturligt, at Elimar deltog i udbuddet på den renovering, der skulle foretages af de involverede kontorlokaler.

Fagbevægelsens Hovedorganisation

»Det er et professionelt samarbejde, som vi har oparbejdet via punktlighed, faglig stolthed og fokus på konkurrencedygtige priser«.

Elektriker ude ved Fagbevægelsens Hovedorganisation

»Vi vandt udbuddet, og dermed kunne vi underbygge, at vi arbejder med konkurrencedygtige priser. I selve renoveringsprocessen beviste vi, at vi er punktlige og troværdige, og at vi leverer et stykke kvalitetsarbejde til en god pris. Siden har vi fungeret som huselektriker for dem, og opgaveporteføljen bliver løbende udvidet,« siger Jesper Elimar Petersen.

 

Drifts- og renoveringsopgaver
Der er faste montører tilknyttet, der løser en bred vifte af forskellige opgaver. Opgaver er gængse drifts- og installationsopgaver. Elimar er også involveret i en større renoveringsopgave for FH. »Vi har igennem et års tid haft to mand gående fast på en større renoveringsopgave. FH har opkøbt en bygning, der skal renoveres, og som fast samarbejdspartner står vi for el-delen. En opgave vi har fået i porteføljen, fordi vi igennem en årrække har bevist, at det faglige niveau er højt. Når vi binder os til at løse en opgave inden for en økonomisk og tidsmæssig ramme, gør vi det. Det er værdier, der sættes pris på hos FH, og som danner grobund for det professionelle forhold, vi har oparbejdet,« siger Jesper Elimar Petersen.