50-års samarbejde bygget på specialviden

Baltic Packaging A/S har været en fast kunde igennem 50 år. Opgaverne er til tider produktionskritiske og kræver stor faglig ekspertise.

Baltic Packaging A/S har været en fast kunde igennem 50 år. Opgaverne er til tider produktionskritiske og kræver stor faglig ekspertise.

Baltic Packaging A/S er en klassisk industrivirksomhed, der producerer metalspande til malerindustrien. Baltic Packaging A/S blev en del af kundekartoteket, da det var anden generation af Elimar-familien, der drev virksomheden. Der er igennem alle årene opbygget et helt særligt samarbejde baseret på troværdighed og faglige kundskaber.
»Til tider opstår der produktionskritiske problemstillinger, der kræver, at vi rykker ud med det samme. Det er opgaver, der kræver en helt særlig faglig ekspertise, og det er ikke hvem som helst, der kan løse dem. Det er faglig viden, vi har erhvervet os igennem de mange års samarbejde,« siger Jesper Elimar Petersen. Hos Elimar arbejder Henrik Birkenfeldt, der igennem en lang årrække fast har serviceret Baltic Packaging A/S. Han har igennem hele sin karriere specialiseret sig inden for PLC-styring og automation.

 

»Det er en lidt særlig gren af el-faget. Hos Baltic Packaging A/S har han en central funktion i at sikre en stabil produktion, da han har været med til at bygge og programmere hele deres styringsanlæg. Styringerne bygges specifikt op til det, de skal bruges til, og han har indgående kendskab til hele deres transportbåndstyring,« siger Jesper Elimar Petersen.

Baltic Packaging el-arbejde

»Til tider opstår der produktionskritiske problemstillinger, der kræver, at vi rykker ud med det samme«.

Baltic Packaging med Elimar

Et indgående kendskab til produktionsapparatet
Derfor er det Henrik Birkenfeldt, der rykker ud, hvis der opstår et akut og kritisk problem i produktionen. Med sit kendskab til virksomhedens styringer og sin store erfaring med automation, PLC-styring og industrirobotter har han en unik position, når der skal fejlfindes på produktionsanlægget. »Det meste af 2021 har han gået fast hos Baltic Packaging A/S, hvor han er med til at opbygge og samle en helt ny transportlinje. En funktion han har, da vores mangeårige samarbejde er baseret på troværdighed og faglige kundskaber,« siger Jesper Elimar Petersen.

 

Fleksibilitet og højt serviceniveau er to andre værdier, der kendetegner Elimar. Derfor er man i fuld gang med at køre endnu en medarbejder i stilling til at kunne varetage de produktionskritiske udfordringer, der kan opstå hos Baltic Packaging A/S. »Som en professionel og innovativ el-installatørvirksomhed skal vi være fleksible over for vores kunder. Derfor sikrer vi, at den unikke viden kommer videre ud i virksomheden, så vi altid kan løse de opgaver, der bliver efterspurgt en løsning på,« siger Jesper Elimar Petersen.