Aller Media A/S har fået opsat en hjertestarter

På Havneholmen 33 i København har Aller Media deres hovedkontor på mere end 28.000 m2. Lige inden man går ind igennem hovedindgangen bliver man mødt af en ny ophængt hjertestarter. 

Hjertesygdomme koster hvert år over 12.000 menneskeliv i Danmark, og som en af Hjerteforeningens erhvervspartnere var det vigtigt for virksomheden, at være en del af det vigtige arbejde og kamp for, at flere overlever hjertesygdomme, og at mennesker med hjertesygdomme lever længere.

Elimar A/S stod for monteringen og installationen af den nye døgntilgængelig hjertestarter ved indgangen til Aller Media A/S. Hos Elimar A/S har vi som en del af TS-gruppen altid været engageret i Hjerteforeningens sag, og sætter derfor også årligt mange hjertestartere op kvit og frit.

Placeringen af hjertestarteren gav også mening idet flere løbere dagligt lægger turen forbi uden for på havnekanten. Placeringen er nemlig også med til at give de mange Hjerteløbere mulighed for at kunne give hurtig, livreddende førstehjælp, hvis ulykken sker

 
 
 

Er du interesseret i at få opsat en hjertestarter ved din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at finde den helt rigtige løsning til lige præcis jer, så du kan trygt indstille søgningen ved Elimar på Amager i Københavnsområdet.. Vi kan kontaktes på telefon ☎ 32 50 19 95 eller på elimar@elimar.dk.

Kontakt os

9 + 5 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95