Ladestander København – Amager 

Du har eller skal købe ny elbil – TILLYKKE med det! Det er det første step til en grønnere hverdag.
Men hvordan er det så med den der ladestander? Enten er man ”så heldig”, at man får den med i købet hos bilforhandleren, hvis ikke skal man selv ud at finde den.
Uanset hvad, skal det være en autoriseret el-installatør, der monterer din ladestander til din elbil, da det giver en stor belastning at oplade sin elbil.
Hos Elimar A/S på Amager – København kan vi montere og installere din ladestander lige, hvor du har behov for det.

Vi kører fra Amager til hele stor København. Kontakt os på ☎32 50 19 95.

Krav om autoriseret el-installatør til montering af Ladestander

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander på Amager og i hele stor København. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

 

Ladestander København Amager

Fordele ved at vælge Elimar A/S 

Spar tid og penge

Da vi som jeres lokale el-installatør klarer det hele for jer

Komplet løsning

Da vi hjælper med alt fra rådgivning, produkt og montering

Simpelt og sikkert

Vi hjælper jer igennem hele processen, og står for alt inkl. gravearbejde, kabelføring og opsætning

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder med og sælger både Charge Amps og Wallbox– og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ladestander til hjemmet, til din kolonihave eller til dit sommerhus.​

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er køb igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på ☎32 50 19 95 – Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Ladestander til kolonihaven eller hjemmet?

Har man først fået en ladestander til sin elbil i hjemmet, så kan man næsten ikke undvære en i kolonihaven. Vi sætter flere og flere ladestandere op i folks kolonihavehuse på Amager, fordi det bare er nemmere.

Flere brands tilbyder bl.a. at ladestanderen kan deles mellem to biler. Det vil sige, at man kan dele ladestationen med sin nabo, eller hvis man nu har to elbiler i familien, så kan man oplade begge biler på samme tid.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på ☎32 50 19 95, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Vi finder en løsning sammen med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestander på Amager og i resten af stor København, og vi samarbejder med flere forskellige udbydere, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

Hvad koster det at få monteret ladestandere?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på ☎ 32 50 19 95.

Vi har stor erfaring med montering af ladestandere til erhverv – specielt til boligforeninger, andelsforeninger og virksomheder på Amager og i resten af Stor København. Vi kan rådgive jer om den bedste løsning samt det praktiske i forhold til installationen.

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten.

Vi hjælper dig, sådan at du får den ladestander, der passer bedst til dit behov

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model I har brug for i jeres boligforening, virksomhed, kommune eller offentlig instans.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.

Kontakt os

10 + 3 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95