Den syngende el-montør

Dennis Corlin er vild med at spille amatørteater, og igennem 26 år har han medvirket i alt fra komedier til musicals.

Dennis Corlin er vild med at spille amatørteater, og igennem 26 år har han medvirket i alt fra komedier til musicals.

Privat består 43-årige Dennis Corlins familie af hans kone og deres to børn, med hvem han bor i hus på Vestamager. Men hans anden familie finder man på Tårnby Teater, hvor han igennem 26 år har spillet amatørteater. »Jeg er vild med at spille amatørteater. Der er et helt særligt sammenhold, hvor vi er fælles om at skulle ud og præstere vores bedste, og det giver et helt særligt adrenalinkick, når salen er fyldt med mennesker,« siger han.

Han har blandt andet spillet hovedrollen i opsætningen af klassikeren ’Midt Om Natten’, og han har medvirket i forestillinger som ’Brødrene Løvehjerte’ og ’Grease’. Der har dog ikke været teater på menuen under Corona-pandemien. »I stedet har vi brugt tiden på at bygge kulisser og scene til vores næste forestilling, for vi laver selv alt,« siger Dennis Corlin.

Den syngende el-montør
Dennis Corlin

»Jeg er vild med at spille amatørteater. Der er et helt særligt sammenhold, hvor vi er fælles om at skulle ud og præstere vores bedste«.

 

Dennis Corlin

»Allan Simonsen og jeg er de eneste danskere, der har scoret på Wembley, og jeg er europamester i værtshusfodbold.

 

Ander Eriksen

El-montør Dennis Corlin

En bred vifte af opgaver

Dennis Corlin begyndte hos Elimar tilbage i 2007, hvor han blev ansat som voksenlærling efter en lang årrække, hvor han havde arbejdet som pædagogmedhjælper og i Netto. »Jeg havde egentlig ikke troet, at jeg skulle være elektriker. Men efter jeg havde sagt op i Netto, kom jeg via en kammerat med ud og arbejde på Operaen, hvor jeg gik sammen med en elektriker, og det var rigtig spændende,« siger han. Han blev udlært hos Elimar i 2011, og efter en lille afstikker fik han mulighed for at komme tilbage til Elimar i 2017. »Det var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til, da jeg tidligere havde været rigtig glad for at arbejde hos Elimar, og det er jeg heldigvis stadigvæk.

For selvom virksomheden i dag er vokset meget, siden jeg var her første gang, så er der stadig et særligt sammenhold, hvor alle kender alle og deres respektive familier, og det kan jeg rigtig godt lide,« siger Dennis Corlin, der i det daglige som el-montør udfører en lang række forskellige opgaver. »Jeg arbejder hovedsageligt med opgaver hos vores private kunder, men jeg er også med på større opgaver,« siger han.