Stemmen udadtil sørger for trivslen indadtil

Eksternt svarer Christina Gredsted Petersen telefonen, og internt sørger hun for medarbejdernes trivsel.

Eksternt svarer Christina Gredsted Petersen telefonen, og internt sørger hun for medarbejdernes trivsel.

Medarbejdernes trivsel og sundhed er en kerneværdi hos Elimar. Arbejdskulturen og arbejdsmiljøet skal værne om det hele menneske, så den enkelte medarbejder er glad for at komme på arbejde. Her spiller Christina Gredsted Petersen, som er gift med indehaver Jesper Elimar Petersen og dermed er medejer af familievirksomheden, en central rolle. »Jeg sørger for altid at spørge ind til medarbejderne, hvordan det går derhjemme, og hvordan de synes, at det fungerer på jobbet. Det er en opgave, jeg bruger meget tid på, og som falder mig helt naturlig,« siger Christina Gredsted Petersen, der er uddannet pædagog og bruger mange af sine egenskaber herfra i det daglige.

»Vi er et familiedrevet firma med fuldt fokus på, at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde. Jeg kan rigtig godt lide at have med mennesker at gøre, og meget af det jeg lærte som pædagog, kan jeg bruge på den gode måde i forhold til at sikre, at vores medarbejdere trives,« siger Christina Gredsted Petersen.

Stemmen udadtil ved Elimar
Christina Petersen

»Vi er et familiedrevet firma med fuldt fokus på, at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde«.

 

Christina Gredsted Petersen

»Allan Simonsen og jeg er de eneste danskere, der har scoret på Wembley, og jeg er europamester i værtshusfodbold.

 

Ander Eriksen

Kastrup Fort med Christina

Det første møde med Elimar

Kunderne nyder også godt af Christinas menneskelige egenskaber. Det er hende, som med et smil tager telefonen i det daglige, hvor hun er stemmen udadtil. »Jeg er typisk den første kontakt kunderne får fat i, når de ringer ind. Vi får en lille snak omkring opgaven, og nogle taler også lidt privat. Derefter opretter jeg et arbejdskort til medarbejderne og sørger for, at de altid har noget at lave. Jeg sørger i det hele taget for, at der er styr på det hele i det daglige,« siger Christina Gredsted Petersen, som elsker at bruge fritiden sammen med Jesper Elimar Petersen, deres datter på 16 år samt resten af familien.

Når hun ikke hygger sig med familien, er hun typisk at finde sammen med gode venner derhjemme eller på en af byens cafeer. »Jeg elsker at bruge tid sammen med familie og venner, men man kan også møde mig på Kastrup Fort, hvor jeg et par gange om ugen er en del af en gruppe, der træner udendørs med vægte,« siger Christina Gredsted Petersen.