Den strukturerede blæksprutte

Alle arbejdspladser har brug for en praktisk koordinator, der kan løse et væld af forskellige arbejdsopgaver. Carsten Odder Erikstrup er Elimars.

Alle arbejdspladser har brug for en praktisk koordinator, der kan løse et væld af forskellige arbejdsopgaver. Carsten Odder Erikstrup er Elimars.

I 2016 slap Carsten Odder Erikstrup speederen og koblede ud af bilbranchen. Efter en lang karriere i autobranchen, blandt andet som servicechef hos Audi, var det tid til at prøve noget andet. Jesper Elimar Petersen og Carsten Odder Erikstrup er gamle venner, og de to blev enige om, at Carsten Odder Erikstrups kompetencer kunne udfylde et tomrum hos Elimar. »Jeg kom fra en arbejdsplads, som var præget af tysk struktur og punktlighed, og alt var planlagt ned til mindste detalje. Disse kompetencer har jeg brugt til at skabe endnu mere struktur i arbejdsgangene her hos Elimar. Her er et innovativt og moderne arbejdsmiljø med en masse engagerede og kompetente medarbejdere med mange gode ideer. En af mine opgaver er at gribe disse ideer og se, om vi kan føre dem ud i virkeligheden,« siger Carsten Odder Erikstrup.

 

Fra biler og værktøj til it
Det kan også være Carsten Odder Erikstrup, du får i røret, hvis du ringer til Elimar. Han tager også telefonen og skriver kunder ind. Det er ham, der sørger for, at der er styr på bilparken, og at de ansatte har det værktøj, de skal bruge. »Jeg laver alt muligt forskelligt. Det er også mig, der holder styr på vores it-systemer og vores telefonabonnementer, og jeg sørger for at transportere vores lift ud til medarbejderne, når de skal bruge den. Diversiteten i mine opgaver er enorm, og jeg kan vitterligt sige, at ikke to dage er ens,« siger Carsten Odder Erikstrup, som aldrig skal tilbage til autobranchen. »Jeg har det rigtig godt her hos Elimar. Opgaverne er spændende, og arbejdsforholdene gør det muligt at kombinere arbejds- og familieliv. Det var jeg ikke vant til, og jeg sætter virkelig pris på, at jeg kan passe mit arbejde samtidig med, at jeg har tid til min kone og vores fire børn,« siger Carsten Odder Erikstrup.

Anders Eriksen Nønne
Carsten Erikstrup

»Jeg laver alt muligt forskelligt. Det er også mig, der holder styr på vores it-systemer og vores telefonabonnementer«.

 

Carsten Odder Erikstrup

»Jeg laver alt muligt forskelligt. Det er også mig, der holder styr på vores it-systemer og vores telefonabonnementer«.

 

Carsten Odder Erikstrup

Anders Eriksen Europamesteren

På cykeltur til Berlin

Når han ikke bruger fritiden med familien eller har gang i et byggeprojekt i huset på Amager, er det på cyklen, tiden bruges. Netop cyklen var også en hovedingrediens i en firmatur, Carsten Odder Erikstrup var tovholder på. »Medarbejdernes sundhed og trivsel er kerneværdien i virksomheden. Derfor arrangerede Jesper og jeg for et par år siden en frivillig cykeltur til Berlin for samtlige ansatte. De fik stillet træningsfaciliteter til rådighed her i virksomheden, og der var fællestræning tre gange om ugen. Det var en stor succes, og vi kommer helt sikkert til at lave nogen lignende på et tidspunkt, når Corona ikke længere er en forhindring i det daglige,« siger Elimars blæksprutte.