Elektriker lærling hos Elimar A/S hyldet på Københavns Rådhus

I sidste uge blev Anders Erik Larsen – Lærling hos Elimar A/S – hyldet på Københavns Rådhus, da han sammen med 79 andre faglærte unge blev hædret for som værende de dygtigste fra deres forskellige årgange.

Blandt de mange dygtige nyudklækkede erhvervsuddannede var en række elektrikere og vvs-energispecialister fra københavnske installationsvirksomheder, og dette er vigtigt at lægge mærke til fortæller underdirektør i TEKNIQ Arbejdsgiverne Tina Voldby og fortæller:

– Eksempelvis elektrikere og vvs-energiuddannede kan se frem til at få en central plads som frontløbere for den grønne omstilling. Og i det hele taget har vi brug for, at langt flere unge får øjnene op for de mange muligheder, man får sammen med sit svendebrev.

Elektriker Amager
Elektriker København

Uddelingen af medajler til nyuddannede faglærte er en gammel tradition, der går helt tilbage til 1867, og som arrangeres i fællesskab af Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn, TEC og NEXT Uddannelse København.

H. M. Dronning Margrethe 2. deltog også i overrækkelsen, og ønskede alle modtagerne tillykke.

Det var da også en stor dag fortæller Anders Erik Larsen: “Det er dejligt at blive anerkendt for sit arbejde, og det var da en stor dag. Det er både en anerkendelse af mig, men også af mit bagland, så det er jeg stolt af”.