Bedre indeklima i sommerhuset – hele året

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit kolonihavehus, sommerhus eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

Så kan det være en god ide at investere i en luft til luft varmpumpe – både fordi den er billig i drift men også er nem at installere. Det kræver dog en KMO-certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos Elimar på Amager i København har vi uddannede el-installatører til at montere og installere din nye varmepumpe både i sommerhuset, kolonihavehuset og helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 32 50 19 95 så giver vi et uforpligtende tilbud på både montering og på den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

Fordelen ved at bestille den igennem din lokale elektriker er, at vi rådgiver, leverer og monterer – så du er sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov og bolig. Vi kører ud fra vores adresse på Amager til hele København – og uanset om du kender noget til varmepumper på forhånd eller er det er helt ny viden, så guider og rådgiver vi dig.

Hvordan kan vi hos Elimar hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

 

Hvordan virker en varmepumpe?

Luft til luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset gennem indedelens indbyggede blæser. Varmepumpens indedele monteres oftest i husets største opholdsrum.

Så uanset om du ønsker 22 grader i frostgrader eller 18 grader i hedebølgen – kan varmepumpen regulere temperaturen, så indeklimaet er behageligt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞 32 50 19 95 – vi kører fra vores adresse på Amager i København.

Uanset årstiden vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et behageligt indeklima. Det giver rigtig god mening i et kolonihavehus og sommerhus – hvor de ofte står tomt i nogle uger/måneder. Især om vinteren, hvor der kan komme frost.

De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på ca. 8 grader, så man kan undgå frostskader indendørs.

varmepumpe-graf
sommerhus-kolonihave-varmepumpe-amager

Minimer “sommerhus-lugten”?

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du kolonihavens/sommerhusets indeklima og nedsætter “sommerhus-lugten”. Sommerhus-lugten kommer oftest af fugt og en lav rumtemperatur. Det kan en luft-luft varmepumpe hjælpe med via luftcirkulation og temperaturregulering.

Vil du have en varmepumpe i dit kolonihaven, sommerhus eller i helårshuset, så kontakt os på 📞 32 50 19 95 så finder vi et godt tilbud til dig.

Du mindsker risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luft varmepumper sidder et pollenfilter – som sikrer at det er renere luft, der cirkulerer i rummene i huset.

Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i – dette bør skiftes en gang om året og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale hos Elimar på Amager. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

 

Husk serviceaftale

Når du investerer i en luft til luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt af en KMO-tekniker. Det er vigtigt fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hør mere omkring serviceaftalen på varmepumpen hos Elimars KMO-tekniker på 📞  32 50 19 95 – også hvis det kun handler om et serviceeftersyn.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

Vil du kunne styre din varmepumper med WiFi?

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere varmen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞  32 50 19 95

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset fugt-og frostfrit.

varmepumper-wifi-kolonihave-amager

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd anbefaler vi at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via appen.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer, så man kan komme frem til et nedkølet sommerhus.

Kontakt os

7 + 10 =

Find os

 

Englandsvej 401

2770 Kastrup
elimar@elimar.dk
Tlf.: 32 50 19 95