ER DU VORES NYE KOLLEGA.Klik her

Om os

1946
elimarmaleri

Om os.

I 1946 startede Elimar Petersen op som aut. El-installatør på hjørnet af Sneserevej og Englandsvej

I starten servicerede han de forskellige gartnerier og private på sin motorcykel. Derefter voksede firmaet med et par svende og en lærling. Butikken på Sneserevej omfattede nu også, lamper og mindre el-artikler. 

 

Sidenhen overtog hans sønner, Holger og Jørgen Elimar Petersen foretagendet, som nu også omhandlede en lampeforretning på Tårnby Torv. Efter et par år ville Holger selv starte op med salg af lamper og købte Lyspunktet på Amagerbrogade. Jørgen fortsatte med at drive ”værkstedet”, nu på hjemmeadressen på Præstefælledvej 37. Nu voksede firmaet til at beskæftige 10 mand og især Amager Travbane, Superfoss Glasuld, Baltic emballage og Orthana var de ”store” kunder, sideløbende med div. boligselskaber, Tårnby Kommune og privatkunder. I starten af ´90-erne kom først Philips Mobile Phone og sidenhen Nokia til som kunder og virksomheden havde nu 15 mand ansat. Sideløbende overtog Jørgen kone, Annette, en isenkræmmerbutik/installationsforretning i Dragør, og Elkram blev nu også en del af foretagenet. 

 

I 1998 kom ´3-generation ind i firmaet efter endt El-installør eksamen, og Jørgen og Jesper drev firmaet sammen indtil 2006, hvor Jesper Elimar Petersen satte sig alene ved roret.

D. 1/3-2015 overtog Elimar, Rosendal El og beskæftiger nu samlet 25 mand.

I dag udfører vi mange forskellige former inden for el-branchen og det kan du læse mere om under de forskellige menuer.   

 

 

2015
OLYMPUS DIGITAL CAMERA