ER DU VORES NYE KOLLEGA.Klik her

Erhverv

  • Demo Image
  • Demo Image

Erhverv

Elimar A/S kan stå for installation og vedligehold af alle former for el-installationer. Vi påtager os også gerne ansvaret for servicearbejdet på alt fra mindre ad hoc-opgaver til længevarende vedligeholdelses-, eller renoveringsopgaver. Løbende modernisering, vedligeholdelse og service af el-installationer er både en nødvendighed og en økonomisk fordel, da elinstallationer kontinuerligt bliver mere og mere komplekse og omfattende. Ofte er uventede driftsstop forbundet med anselige udgifter, som kan optimeres eller undgås ved forebyggende vedligeholdelse af installationen.

Vores serviceafdeling har kompetente og erfarne medarbejdere, der kender kundens installationer og er opdaterede på gældende lovgivning. Således formår vi at levere veludførte driftssikre installationer og skræddersyede serviceaftaler.

Hos Elimar A/S, har vi desuden mulighed for at skræddersy en vagtordning til vores faste kunder, så kunden altid er sikret tilgængelighed til nødvendige ressourcer i alle tidsrum. Tilkaldetiden og assistancens omfang aftales i henhold til kundens ønskede drift sikkerhed og installationens kompleksitet.